torsdag 15 mars 2012

Fotbollsträning med Rent spel



Förutsättningen för en bra träning är förstås välpumpade bollar. Här är det Hares, Abdul och Assabeck som pumpar för fullt. Hares menar att det är ganska enkelt att pumpa bollar det enda problemet är att bollarna kan bli för hårda.


Koncentrationen är viktig när man driver bollen mellan konerna. Abdul visar också bra bollkontroll.


Med tungan rätt i munnen så fixar man konerna.Assadbeck visar prov på bra balans vid Kenneths fotbollsträning som också fungerade som uppvärmning inför kommande matchen.


Real Madrid är ett populärt lag bland många av barnen. Inte minst Sima som är en urstark fotbollspelare. Måste också erkännas att FC Barcelona är minst lika populärt - Kalmar FF då? Undrar åtminstone undertecknad.


I den här övningen gäller det att ta emot bollen och så smälla till mot ett litet mål. Allra bäst var att dessutom träffa en liten kon i hörnet av målet. Sadir var en av många som träffade rätt.


Kamratskap och att vara schysta mot varandra såväl på som utanför fotbollsplanen bygger hela vårt projekt på. En del är att hälsa på varandra och önska lycka till före matchen. Liksom att tacka varandra efter matchen och säga bra kämpat oavsett vilket resultat det blivit. Muhammed tackar Taha efter bra insatser.


Safir, Orfan, Sima och Shamshod visar hur viktigt det är att tacka för matchen.

Det var sista träningen inomhus - nu väntar utomhusträning och träffar med domare och tränare.
Av Ove och Hares.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar